BMW Európa találkozó

A BMW Európa találkozó csodálatos környezetben a szlovéniai Bledben volt. A BMW Autóklub Magyarországtól 6 fő, a BMW Motor Club Budapesttől 1 fő utazott ki. A találkozón 12 országból 204-en vettek részt. Dupla annyi motoros vett részt mint autós. Ez a találkozó főként a túrákról szólt: Júliai Alpokban csavarogtunk Celjétől a Triglavi Nemzeti Parkig, még Ausztriába és Olaszországba átkanyarodva. A találkozó legidősebb résztvevője, Dr. Bernáth Zoltán a fiatalokat megszégyenítően vette a szerpentineken a kanyarokat kézi kapcsolású sebességváltós autójával az automata váltósok között. Az autó-szépségversenyen Mészáros Csaba a 39 éves, oldtimer 2002-esével az előkelő második helyen végzett, ezúton is gratulálunk neki!

Képek:

https://picasaweb.google.com/100107453357230003200/Bled2013Augusztus29Szeptember1?authuser=0&authkey=Gv1sRgCL6ktq6infWxLA&feat=directlink

Sajnos technikai okokból a 2014 augusztus utolsó hétvégéjére Hanoverbe tervezett Európa Találkozó elmarad, a következő, 50. találkozó helyszínéről és időpontjáról később születik döntés.

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Jelentkezz

Jelentkezz a 49. BMW Európa találkozóra!

Részletek a főoldalon, további infó a kapcsolat fülön keresztül.

Kategória: Uncategorized | 1 hozzászólás

Magyar BMW Klubok Szövetsége

Üdvözlünk a magyarországi hivatalos BMW Klubok közös honlapján! A BMW Clubs Hungary tagjai a következők:

www.bmwautoklub.hu

www.bmwmcb.hu

www.bmwmtm.hu

www.02bmwclub.hu

Kategória: Uncategorized | 1 hozzászólás